30. huhtikuuta 2012

Kampaajalla


Olen jo kuukauden ajan pessyt hiukset kotimaisella Kaivolan tilan vuohenmaitoshampoolla, joka on koostumukseltaan niin täyteläistä, ettei erillistä hoitoainetta tarvita. Näin lupaa mainosteksti ja pitää lupauksensa. Pitkätkin hiukset on helppo kammata selväksi huolimatta, että edellisestä kampaajakäynnistä on yli puoli vuotta aikaa ja kuivaa ja kaksihaaraista latvaa löytyy pitkät pätkät. Hiukset ovat pesun jälkeen nitisevän puhtaat, kuontalo kuivuu kiiltäväksi eikä sähköisyyskään ole ongelma.

Minulla on onni tuntea hiustaiteilija, joka loihtii ilman eri korvausta jopa latvojen siistimisen yhteydessä mitä upeimmat kampaukset, koska haluaa testata uusia juttuja pitkiin hiuksiin. Ihailtavaa ammattitaidon kehittämistä eikä minulla tietenkään ole mitään asiaa vastaan, jos vain kalenterissa sattuu olemaan tilaa pidemmälle viivähtämiselle. Tänään vapaapäivä mahdollisti niin siistimisen kuin säväyttämisen uudella kevätvärillä ja vappukampaus tietysti kaupan päälle.

Jännitti huomaisiko ammattilainen luomushampookuurin eli jonkinasteisia muutoksia hiuksissa joko hyvään tai huonoon suuntaan. Noh, latvat olivat todella kuivat ja vaalenneet, mikä kai enimmäkseen johtui pitkästä leikkuuvälistä ja talven rasituksista, muuten hiukset ja päänahka olivat kunnossa. Nyt suortuvat onkin sitten kyllästetty kemikaalilla poikineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti